Дионтей Уайлдър официално ще се завърне в боксовия ринг, след

...
Дионтей Уайлдър официално ще се завърне в боксовия ринг, след
Коментари Харесай

Уайлдър се завръща на ринга за бой с победителя между Усик и Джошуа

Дионтей Уайлдър публично ще се завърне в боксовия кръг, откакто явно е преодолял психическата контузия от провалянето от Тайсън Фюри. Мениджърът му - Шели Финкел, разгласи пред Planet Sport, че ще изчакат спечелилия от борбата сред Олександър Усик и Антъни Джошуа, с цел да опитат да уредят мач с него.

Финкел в това време отхвърли да се водят договаряния с лагера на Дерек Чисора, макар желанието на британеца да провокира „ Бронзовия бомбандировач “.

„ Та той едвам победи Кубрат Пулев с разединено решение, няма метод “, сподели мениджърът.

По-вероятно е обаче Робърт Хелениус да се бие с Уайлдър, откакто американецът декларира упоритостта си да се боксира още през тази година.

Каквото и да стане в реванша сред Усик и Джошуа, идващ мач за всеки от тях би могъл да се състои най-рано 6 месеца по-късно, в случай че съдим по практиката, налагана от медицинските регулатори през годините.

Припомняме, че Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа прекараха прекомерно доста време в договаряния за борба между тях през 2018 година, като никой не беше подготвен на отстъпки с парите и мястото на срещата. Именно тогава „ Циганския крал “ се завърна и им скапе проектите, а Анди Руиз шокира света с триумфа си над „ Ей Джей “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР