Диона винаги е била от жените, които говорят открито и

...
Диона винаги е била от жените, които говорят открито и
Коментари Харесай

Диона по повод 8 март: "Истинската жена се бори, когато всичко е срещу нея"

Диона постоянно е била от дамите, които приказват намерено и не се тормози да изрази мнението си. Така направи и във връзка Международния ден на дамата, която се отбелязва всяка година на 8 март. Красавицата показа своя прелестна фотография в Инстаграм, само че освен тя впечатли, а и посланието към нея.

Облечена в елегантна вечерна рокля в алено, дело на известна българска дизайнерка, Диона показа, че дамите би трябвало да се гордеят с това, което са и да бъдат смели и самостоятелни.

" Днес е денят на дамата! Жената е мощ и уязвимост! Жената е обич, прелест и хубост. Емоция и полуда! Тя подарява живот! Тя е крайната цел на всички старания, които поставят мъжете. Тя е есенцията на живота! Тя знае, че животът не е съревнование сред мъже и дами. То е колаборация ", споделя Диона и написа още, че същинската жена се бори, когато всичко е против нея.

Виж още:

" Тя не се нуждае от скъпи облекла, с цел да е уверена и секси! Тя е смела и дръзка! Тя желае схващане, когато самата тя не се схваща. Тя умее да признава, когато бърка. Тя знае по какъв начин да обича другите и себе си. Често дамите не знаят какво желаят, само че когато схванат са сигурни в избора си! Да, такива сме дамите и доста повече от това! Не сме съвършени! На нас не ни е разрешено да сме слаби! Майки, кариеристки, домакини... Ние можем да бъдем всичко това и то на токчета, не ни подценявайте! Това са същинските дами! Достойни, кардинални и любящи! Ние сме най-нежните цветя, ние сме нужното " зло ", написа в умозаключение певицата.

В мненията десетки последователки на звездата пишат, че са изцяло съгласни с думите на Диона и я поздравяват за празника. Иначе неотдавна стана ясно, че Диона се е разделила със своя другар Торино. Двамата разгласиха постоянно фотоси и сторита, на които са дружно. Вече няма и диря от тях в Instagram, както и от мега сладките им клипчета в TikTok. Прави усещане, че към този момент даже не се следват в обществените мрежи. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР