Диона се покая След като седмици наред Десислава Тошкова наглееше, когато

...
Диона се покая
След като седмици наред Десислава Тошкова наглееше, когато
Коментари Харесай

Диона подви опашка! И се покая

Диона се разкая

След като седмици наред Десислава Тошкова наглееше, когато я хванаха друсана да кара. Тя измисли какви ли не каламбури, даже бе подготвена да запише ново парче, как  е хулена и преднамерено посочена за наркоманка. Диона настойчиво твърдеше, че е взимала хапчета срещу грип и простуда и не е смъркала бело. А дрегерът не го била виждала, по тази причина не била сигурна, че демонстрира истината.

Но никой не бе на нейната страна, по тази причина певачката реши да смени курса. Чалгарката показа в нета, че отишла в манастир, с цел да се покае за грешката, която позволила. Тя избрала за задачата Драгалевския манастир, като даже направи и показа клипче в мрежата.

Въпреки това фейсбукарите не й повярваха внезапно, а доста  я повъртяха на шиш. Те попитаха певицата дали откакто била на манастира, не се върнала и не обърнала няколко чашки, гарнирани с наркотични субстанции.

„ Дано не си пристъпила в манастирската обител с облеклата, с които си на видеата в песните си, а си поставила нещо уместно непретенциозно. Много би трябвало да молиш за амнистия, тъй като младежите попиват това, което правиш и те взимат за образец “, разясниха в нета.

А със заменената й визия почитателите й се надяват, че в действителност си и взела поука.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

 

Тагове: Диона Драгалевски манастир Десислава Тошкова манастир
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР