Диона, която е от лейбъла на Галин, но въпреки усилията

...
Диона, която е от лейбъла на Галин, но въпреки усилията
Коментари Харесай

Скандал! Диона към Кали: Коя си ти, бе?! (ето какви ги наговори, шокира всички)

Диона, която е от лейбъла на Галин, само че макар напъните си, не съумява да се издигне до същинска " звезда " в чалгата, реши да популяризира името си по различен метод. Със скандал и то всеизвестен.

Досега Диончето опитваше да предизвика и да буди интерес само с разпасани пози и снимчици в нета, само че това не върви. Магистралки колкото щеш по нашите земи и на хората лекинко им омръзна. Затова тя подвигна скандал и се замеси в борба, която несъмнено не е нейна.

Става дума за старите към този момент думи на Кали за примата Глория, казани преди месеци (Диона най-малко да беше съответна на времето и актуална). Помним, че Кали изръси, че Глория действително няма шлагери и по тази причина не я признава за толкоз огромна звезда.

" Ама коя си ти, бе, Кали?! Как може да дрънкаш сходни нелепици за Глория, която е певица, каквато не сме виждали в сектора?! Тя е легенда, тя е стилна, тя няма безсмислена ария, тя има най-скъпите видеа и постоянно е по-стилна и от кралица. Глория постанова стила в тази музика, тя дефинира посоката. Жалко е, че не си го схванала, или не ти изнася да го схванеш при все, че сте от едно време и наборки ", пени се Диона, която очевидно се подмазва на Глория.

Потребители обаче я взеха за мезе и я увериха, че колкото и да се " маже на филия " на баба Гло, онази няма да й даде това, което й липсва - а точно почитатели и същински триумф.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР