Димитров поема поста след пенсионирането на комисар Неделчо Рачев Главен

...
Димитров поема поста след пенсионирането на комисар Неделчо Рачев Главен
Коментари Харесай

Главен инспектор Марин Димитров е новият началник на отдел „Охранителна полиция“ в Бургас

Димитров поема поста след пенсионирането на комисар Неделчо Рачев

Главен контрольор Марин Димитров е новият шеф на отдел „ Охранителна полиция “ в Бургас.

Днес досегашният шеф на бранш „ Специализирани полицейски сили “ (СПС) получи публична заповед за назначение на поста.

Димитров сяда на шефския стол единствено няколко седмици, откакто ексначалникът на "Охранителна полиция " комисар Неделчо Рачев напусна системата, поради навършване на пенсионна възраст.

Главен контрольор Марин Димитров е със стаж повече от 20 години в редиците на Министерство на вътрешните работи. Доказан експерт и правилен на пагона години наред, той е посочил пред управлението на ОДМВР-Бургас забележителни качества като кураж, самообладание, ерудираност и организираност.

През последните години основен контрольор Димитров се справяше чудесно с най-натоварения бранш, в който тежките закононарушения се поемат от така наречен "качулки ", вдъхващи почит, и с помощта на които доста бандити през днешния ден са в ареста.

Припомняме, че за стремежи началнически пост се спрягаха още няколко имена. Това бяха основен контрольор Георги Рударски, основен контрольор Иво Терзиев, старши контрольор Павел Колев, който беше и краткотрайно изпълняващ длъжността. Според управлението, гл. контрольор Марин Димитров има целия набор от качества, значими за имиджа на ОДМВР-Бургас.

Още не е ясно кой ще застане отпред на познавач отряда след рокадата в бранша.





Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР