Димитър Събчев шеф на полицията по член 64Рокада на върха

...
Димитър Събчев шеф на полицията по член 64Рокада на върха
Коментари Харесай

Четете в Марица: Филолог взима най-голямата заплата в...

Димитър Събчев началник на полицията по член 64

Рокада на върха на пловдивската полиция изненада органите на реда под тепетата. Вчера досегашният регионален шеф старши комисар Атанас Илков беше показан пред персоналния състав на ОДМВР Кърджали, където става началник на мястото на Венцислав Момчилов, изместен на работа в Жандармерията.

Филолог взима най-голямата заплата в Пловдив

Големият бизнес от дълго време разбра силата на положителния управител. Този, който движи делата на една компания, е доста по-голям от притежателя на капитала. Оказва се, че умеенето да се ръководи към този момент е високо ценено и от страната и от ден на ден хора от обществения бранш даже в България си обезпечават големи публични приходи от трудови правни отношения. В утрешния брой ще намерите Топ 10 на най-богатите мениджъри, които ръководят държавни предприятия или ведомства в Пловдив

Бизнесът против НКЖИ за пробива под гарата

Сдружение " Бизнесът за Пловдив ", чийто ръководител е Атанас Рогачев, Камарата на инженерите в капиталовото планиране /КИИП/ и пловдивският омбудсман Борислав Стаматов учредяват Съвет от специалисти за идния пробив под Централна гара.

Банка за развиване ни пита за санирането

Анкета за санирането на многофамилните жилищни блокове, пусната в Пловдив, провокира удивление измежду притежателите на жилищата. В текста, който хората са призовани да попълнят, без да показват имена, на никое място не се загатва за коя инстанция се прави изследването. Посочено е единствено, че допитването се прави за жителите да оказват помощ да се проучва по-добре активността и да се набележат ограничения за възстановяване на енергийната успеваемост.

Чумата по свинете стигна до Пловдив

Африканската чумата по свинете слезе и в Южна България. Затова регионалната епизоотична комисия на незабавно свикано съвещание реши през вчерашния ден да обособи 20-километрови зони към индустриалните ферми в Пловдивско. Установено е съществуване на вируса върху две диви свине край Пловдив, стана ясно след съвещание на специалистите.

Беглец почина след скок от Районното

30-годишният Иван Пенев почина, откакто скочи от прозореца на тоалетната на третия етаж на Шесто районно управление (на МВР) регион „ Източен “. Инцидентът стана в нощта против вторник, когато той и още двама негови приятели са били прибрани за разпит от униформените. Белезниците щракнали за мъжете няколко часа преди съдбовния скок.

Пловдив остава в играта за цех на VW

Германският авто тръст „ Фолксваген “ към момента търси най-хубавото място за новия си цех в Югоизточна Европа, заяви националният всекидневник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung. „ Няма дефинитивно решение на Надзорния съвет ", съобщи министър председателят на Долна Саксония Щефан Вайл (ГСДП), който е част от управителния орган на „ Фолксваген “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР