Димитър Рачков вече не е интересен Нисичкият комик не спира да

...
Димитър Рачков вече не е интересен
Нисичкият комик не спира да
Коментари Харесай

Върхът на наглостта! Рачков се изгаври с Алекс Раева и Краси Радков

Димитър Рачков към този момент не е забавен

Нисичкият комедиант не стопира да се гаври с който му падне,  а в този момент го направи и с сътрудниците си.

Водещият на „ Като две капки вода “ става все по-голям тъпанар в изявленията си с пиперливите си реплики, които сипе като дъждовен облак.

Защото, който „ лети високо, пада ниско “, го е споделил народът. Само че артистът по този начин съществено се е взел и си  е вирнал носа, че няма накъде повече.

Вероятно самочувствието му се подклажда, че взема в пъти по-голяма заплата от сътрудника си Герасим Георгиев-Геро или тъй като е като пришит за продуцента Маги Халваджиян.

Само че незаменими хора няма, а и каквото е станало през днешния ден, не се знае дали ще се повтори на следващия ден. В тази връзка нещата се трансформират и Митко Рачков може и да се окаже на дъното, щом по този начин се перчи, хокат го в мрежата.

Та Рачето толкоз се е взел за исполин в шоубизнеса, че даже не се посвени да обиди сътрудниците си, с които преди бе много непосредствен. Това са Алекс Раева и Краси Радков, които сега са водещи на танцувалното шоу по конкурентната телевизия „ Денсинг старс “.

„ Който не ме харесва, може да наеми Краси Радков и Алекс Раева, тъй като те сега са свободни. Никой не им гледа предаването, но те си го водят! Усърдни като пчелички “, просташки се подигра с тях Митко Рачков. Хората, разбираемо, не му простиха в мрежата.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

Тагове: Митко Рачков Герасим Георгиев-Геро Като две капки вода Алекс Раева Краси Радков Денсинг старс Димитър Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР