Димитър Рачков постоянно натъртва, че продуцентът Маги Халваджиян не му

...
Димитър Рачков постоянно натъртва, че продуцентът Маги Халваджиян не му
Коментари Харесай

Рачков лапа 240 бона от Капките

Димитър Рачков непрекъснато натъртва, че продуцентът Маги Халваджиян не му заплаща в „ Капките “, само че истината е напълно друга. Въпреки мрънкането му в народен ефир комикът прибира колосална сума като водещ на имитаторското шоу. По информация на „ България Днес “ Рачков печели по 20 бона на епизод от „ Капките “. Шоуто се излъчва 12 седмици, което значи, че комедиант №1 лапва общо 240 бона за целия сезон.

За разлика от него екранният му сътрудник Герасим Георгиев – Геро, се разписва против 4 пъти по-малка сума – 5 бона на лайв.

Нито един от водещите на риалити форматите у нас не получава толкоз огромна заплата, колкото Рачков. Въпреки че в конкурентната на Нова – Би Ти Ви, е различен огромен актьор – Краси Радков, той не може да се похвали с умопомрачителните доходи на сътрудника си.

Актьорът, който води в тандем „ Денсинг старс “ с Алекс Раева, взима 2 пъти по-малко от Рачков – 10 бона.

Наум Шопов – водещ на „ Ергенът “, пък се разписва против още по-скромна сума, издават наши източници. Синът на добилия още повече известност Христо Шопов след свадите предходната седмица обаче 2 месеца тъне в разкош дружно със фамилията си. И това е една от аргументите да се навие да снима шоуто. А другата е, че по време на фотосите може да прави главното, от което печели – инфлуенсърство.

В „ Един за различен “ заплати също не доближават до равнището на Рачков. Емо Чолаков и Мария Игнатова прибират по към 30 бона за два месеца фотоси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР