Димитър Рачков неведнъж е доказвал, че не е истински мъж,

...
Димитър Рачков неведнъж е доказвал, че не е истински мъж,
Коментари Харесай

Рачков тотално се срина в очите на Ненчо Балабанов: Приятелството им приключи!

Димитър Рачков нееднократно е доказвал, че не е същински мъж, който умее да си държи езика зад зъбите, камо ли да пази непозната загадка. Бившият на Мария Игнатова възмути феновете и безусловно изкара от равновесие Ненчо Балабанов в новото си предаване. Разбира се, направи го с типичната си цел - да се прави на забавен и да си увеличи рейтинга, без да го е еня, че визира отсрещния.

По време на ефир, без Балабанов да подозира нищо, Митето взе, че се изцепи мощно по тематиката за сватбата на Ненчо. Знаем, че това лято имитаторът на Бойко се сгоди за обичаната си - Катрин Русева, само че до момента не е поискал да приказва обществено по тематиката.

Е, Ненчо не ще, но Рачков желае. И непосредствено разгласи пред цяла България, че Балабанов и Русева ще се женят след две седмици... Бомба! Взрив! Сензация! Новина, след която се видя по какъв начин Ненчо се вцепени и остана толкоз объркан, че не можа да реагира. Минута по-късно погледът му издаваше яд, само че все пак замълча - за пред публиката. Която също като него остана потресена от наглостта на Рачков.

" Този дребния по този начин и не се научи да не плямпа като дебилен папагал. Защо не вземе да си споделя неговите персонални историйки с Анитка, а разисква хората и се бърка там, където не му е въобще работа?! ", насметоха го и в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР