Димитър Рачков беше всеобщ любимец на публиката, но... в началото

...
Димитър Рачков беше всеобщ любимец на публиката, но... в началото
Коментари Харесай

Е, не!!! Рачков стигна твърде далеч в простотията, обидата му към Маги Халваджиян взриви!

Димитър Рачков беше повсеместен любим на публиката, само че... при започване на " Като две капки вода " и другите излъчвания, на които бе водещ. Той от дълго време не се употребява с обичта на феновете, които даже искрено си признават, че не могат да го траят и даже изключват канала, когато той е на екран.

Причината е единствено една и тя е простотията и откровената безочливост на Митето. За разлика от него ще уточним, че сътрудника му Васил Василев - Зуека, който постоянно е бил сдържан и културен, и до през днешния ден се радва на обичта на хората.

Рачков обаче не - къде ти у него такт и просвета?! Той милиони пъти се е качвал на главата на всички, с обезверените си опити да изпъкне, да блесне и за засенчи всички към себе си. Да не приказваме какъв брой пъти е вбесявал очевидно шефа си Маги Халваджиян, без който през днешния ден можеше и картофи на пазара да продава, защото артист не го бива изключително.

Всичко това очевидно не се осъзнава от Рачков, който си направи адска смешка с арменеца. Шега, съгласно него, а съгласно всички останали подигравка и засегнатост. Рачков качи тази фотография, на която има остарял мъж, наподобяващ на Маги и от горната страна написа, че това ще е той, в случай че Рачков го напусне.

" Ей на това ще заприличаш и това ще правиш, в случай че взема, че те напусна, Магиии ", изцвили Митето, само че малко на брой се разсмяха. Повечето консуматори непосредствено му обявиха, че е наглец, който заслужава яка балтия от шефа си.

Тагове: Маги Халваджиян Димитър Рачков арменец Като две капки вода Рачков Халваджиян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР