Димитър Недев и семейството му са пазени от полиция, Васил

...
Димитър Недев и семейството му са пазени от полиция, Васил
Коментари Харесай

След близо 2,5 години: Полицията върна на Каплата колата, в която Янек е видян за последно

Димитър Недев и фамилията му са защитавани от полиция, Васил Капланов им постанова тормоз, алармира Марио Миланов

Две години и четири месеца след изгубването на дупничанина Янек Миланов от него продължава да няма и диря. Колата, в която Янек последно е забелязан да влиза, пък преди дни е била върната на Васил Капланов-Каплата. Това заяви за „ Флагман “ Марио Миланов – брат на Янек.

Досега автомобилът – черно BMW X6, бил арестуван в полицията като доказателствено средство . Връщането на возилото на Васил Капланов евентуално значи, че следствието е пред финален неуспех.

Марио Миланов сигнализира и за нови неприятности в Дупница, свързани с Каплата . Той продължавал да постанова тормоз над Димитър Недев и фамилията му, както и над други, възмутили се от изгубването на Янек и безпомощността на управляващите.

Каплата удрял плесници на хора, близки на Недев, забранявал им да минават около него, да пазарят в квартален магазин и т.п.

„ Защо след повече от две години и четири месеца към момента няма повдигнато обвиняване и този човек, като се изключи че е на независимост, продължава и в действителност няма ден, в който да оставя хората на мира, като им постанова душевен тормоз. Недев върви с полицейска защита, което е цялостен парадокс – полицията го пази от човек, който си прави каквото си желае от самото начало. Дори с служителите на реда се подиграва. Полицията пази Недев от Каплата, а на Каплата е дадена цялостна независимост и цялостен картбланш да прави каквото си желае “ , възмущава се Марио Миланов.

Било социална загадка, че той от база в някогашния авторемонтен цех.

„ И вместо да изразят поддръжката си, хората се възмущават от това, че Недев се правел на баровец и ходел с полицейска защита, която му е назначена. Но за тази полицейска защита има причина, тъй като тормозът над него и фамилията му в действителност не стопира. Той е всекидневен “, добави Марио.

Детето на Димитър Недев ходело на психолог .

Преди дни Недев и брачната половинка му отишли на бар. Вътре другарка на Васил Капланов ги снимала, след което изпратила фотосите на Каплата. Впоследствие фрагментите били предпратени на Недев от подправен профил във фейсбук.

„ Което е доказателство, че този подправен профил е обвързван с Капланов “, безапелационен в Марио Миланов.

На обществени места се появявали и надписи, злепоставящи Недев и фамилията му.

Иначе , някогашна Капланова, в Районен съд-Дупница било към края си . Очаквало се в околните месеци решението на съда дали тя е отговорна за лъжесвидетелстване.

Припомняме, че Капланова твърдяла, че познава незадълбочено Янек Миланов, въпреки че била в интимна връзка с него. Именно околните връзки сред тях довели до спор с Каплата.

Какво се е случило с Янек и досега обаче остава мистерия. Той е забелязан за последно в автомобила на Капланов в края на юли 2020 година

Снимки с подправените профили във фейсбук, известията и фрагментите, свързани с тормоз над Димитър Недев и фамилията му вижте по-долу:

 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР