Димитър Маринов или както е по-известен Митьо Пищова, е живата

...
Димитър Маринов или както е по-известен Митьо Пищова, е живата
Коментари Харесай

Великотърновският чешит: Митьо Пищова на 68: Чукам, чукам и пак не ми омръзва

Димитър Маринов или както е по-известен Митьо Пищова, е живата легенда на демократичния преход. Името му непрекъснато се забърква в пикантни истории за мутри, дами и пари. Животът му е изпълнен с завършения, а като най-верни другари показва починалия Иво Карамански, Илия Павлов, Димата Руснака, Кольо Мамата и още дузина знайни и незнайни героичен детайли.

 

Към днешна дата търновецът се е кротнал и избира да се занимава с образуване и осъществяване на състезания за хубост.

Посочва, че точно на рождения си ден, който е на 15 август си поискал здраве. В типичния си жанр поздравява всички хубави мацки и ги поучава да вървят единствено с богати мъже, тъй като животът е един и не си коства да го карат в бедност до някой льольо, който няма 5 лв. в джоба и не може да ги заведе на ресторант, да им купи марков парфюм или дреха.

 

Към момента се намира в жилището на другар в хотел на Слънчев бряг. Радва се на живота, има си джакузи на покрива и в случай че някоя мацка отиде при него, ще я изкъпе с шампанско. Няма жена на сърцето му, само че не се оплаква от неналичието на дами – всяка вечер е с друга, многообразие да има, както се показва самият той. Не крие, че дамите са станали огромни изнамнички, класни актриси и изключителни ку*ви, няма обич, тъй като желаят единствено да вземат, а за пари вършат всичко.

 

Твърди, че няма никаква смяна в съкровен проект поради възрастта му с изключение на, че е станал по-бавен в леглото, само че от 50 години насам, не е спирал да чука.

Разкрива, че тази година посрещнал рождения си ден в ресторант на морето, където поканил над 100 индивида. Почерпил ги с 5 агнета, 4 калкана, 4 кашона хубаво вино и 4 кашона марково уиски.

 

Започнал работа от 19-годишен като ел. механик. Започнал да следва стопанска система в Свищов като с цел да има пари, работил като товарач на гарата. Баща му умрял рано, а майка му се омъжила наново за доста добър човек, който го отгледал. След измененията от 1989 година почнал да се занимава с щедрост. Имал е и сложни дни, само че постоянно е намирал пари.

 

По отношение на случая с Дебора, Митьо Пищова дефинира причинителя като педе*аст и жив демон, който би трябвало да лежи в зандана най-малко 100 години. Подчертава, че дамата е цвете, което би трябвало да гледаш, обичаш и несъмнено да чукаш крепко, а не да я тъпчеш.

 

Вижда себе си в идващите пет години в разврат и без заболявания.

Инфо: Уикенд

Тагове: Димитър Маринов Митьо Пищова Иво Карамански Илия Павлов Димата Руснака Кольо Мамата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР