Риши Сунак твърди, че резултатът от следващите общи избори не

...
Риши Сунак твърди, че резултатът от следващите общи избори не
Коментари Харесай

Риши Сунак настоява, че общите избори в Обединеното кралство не са „предизвестен край“

Риши Сунак твърди, че резултатът от идващите общи избори не е „ превдварително решен “, защото той се пробва да сплоти разочарованите консерватори, които се двоумят да санкционират локалните избори предходната седмица.

Говорейки по време на посещаване в читалище в северен Лондон в понеделник, министър-председателят на Обединеното кралство настоя, че е „ безусловно решен да се бори необикновено настойчиво за това, в което имам вяра, и за бъдещата страна, която желая build ”.

Той добави: „ Резултатът от идващите общи избори не е предупреден и в действителност е по-близо от ... доста хора споделят. ”

През уикенда Сунак сподели пред The ​​Times, че локалните избори – в които торите изгубиха близо 500 места в съвета и основно кметство в Уест Мидландс – „ подсказват, че се насочваме към провесен парламент с лейбъристите като максимален партия ”.

Той предизвести, че разграничен избор ще докара до това, че лейбъристите ще бъдат „ подкрепени на Даунинг стрийт от ШНП, либералдемократите и Зелените “, което би било „ кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР