Димитър Маринов - българският актьор, който от години живее и

...
Димитър Маринов - българският актьор, който от години живее и
Коментари Харесай

Димитър Маринов прави академия за актьори в НДК

Димитър Маринов - българският артист, който от години живее и работи в Съединени американски щати, а тази година нашумя с появяването си на " Оскарите " като част от екипа на кино лентата " Зелената книга ", идва в родината си в края на този месец. В НДК той ще открие Академия за артисти с интерес към кино, реклами и телевизия - Screen Acting Academy. Заниманията са в групи и ще се организират сред 25 ноември и 6 декември 2019.

Академията е дълготраен план на Marinov Actors Studio, PV Management в съдействие с Националния замък на културата.  В нея могат да вземат участие всички с професионален опит, както и такива с интерес към актьорската специалност, младежи и хора до 35 години. " Аз пристигам в България, с цел да споделя умения и опит, не да преподавам ", декларира Димитър Маринов. Целта на Академията е да показа опита му от сцените и от екраните в Холивуд и да насърчи младите артисти в следването на фантазиите им. 

Публичните представяния на работата на Академията в София ще са на 1 декември от 20:00 ч. и на 6 декември от 18:00 ч. в Клуб 1, НДК.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР