Димитър Маджаров го тръшна коронавируса, след като производството му се

...
Димитър Маджаров го тръшна коронавируса, след като производството му се
Коментари Харесай

След огнището на зараза в производството на сирена и колбаси на Димитър Маджаров от Ковид-19, болестта застигна и него

Димитър Маджаров го тръшна ковид, откакто производството му се трансформира в огнище на Ковид-19. Преди десетина дни обществото бе осведомено за голям проблем в производството на пловдивския олигарх Димитър Маджаров , което се трансформира в огнище на болестта с ковид, написа уеб сайтът  

                                                 

Доколкото ни осведомиха осведомени, се е получил и вакуум от съществуване на личен състав заради бързо разпространилия се вирус сред служащите му, само че най-притеснителното е дали огнището е допустимо да повлияе на продуктите на Маджаров, разпространявайки болестта посредством тях.

Душманите на Маджаров в Пловдив шушукат, че той крие за избухналото огнище на болест, с цел да не притегли инспекции и инспекции от здравните управляващи. Една сходна инспекция е допустимо да откри и доста други нередности в производството на салами и сирена, за които е социална загадка, че вредят на здравето на жителите.

Явно болестта, върлуваща в индустриалната база, е застигнала и Маджаров , показвайки, че парите не защищават от заболяването. От няколко дни той и брачната половинка му не са излизали на обществени места, ни осведомят доближени. Работниците му злорадстват, че изискванията, в които са принудени да работят, в този момент са му се върнали като бумеранг и скатаните милиони на гърба на техния труд не са го защитили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР