Димитър Кузманов завърши участието си на United Cup с две

...
Димитър Кузманов завърши участието си на United Cup с две
Коментари Харесай

Кузманов с нова убедителна победа в Пърт, смесените двойки решават всичко


Димитър Кузманов приключи присъединяване си на United Cup с две победи и едвам … изгубени гейма. След триумфа над Михаил Перволаракис преди два дни, на 1 януари пловдивчанинът не даде никакви шансове и на противник, който е по-напред в международната класация по отношение на него. Зизу Бергс бе надвит с впечатляващото 6-2, 6-0.. Втората ракета на Белгия игра четири финала на Чалънджъри през 2022-а, само че на RAC Arena в Пърт нямаше особени шансове против провелия прелестен мач Кузманов.

Успехът на Мико носи втора точка на българския тим, което значи, че мачът на смесени двойки ще бъде решителен по тази причина кой ще бъде краен победител в конфликта с Белгия.

Кузманов изигра дуела против международния №129 по впечатляващ метод – доста по-стабилен от дъното на корта, без да прави непредизвикани неточности и в това време с разнородни печеливши удари, с които отчайваше 23-годишния си противник. Двамата печелеха подаванията си до 2-2 като и на двамата им се наложи да отразяват шансове за пробив. Очакванията за равносилен мач като че ли се оправдаваха, само че това доста бързо се промени. Кузманов реализира пробив за 4-2, а това даде начало на една невероятна серия от общо 9 следващи гейма. В нея имаше няколко маратонски гейма, в това число и моменти, в които българинът бе напрегнат на личен сервис. Във всеки от случаите обаче той действаше превъзходно в основните разигравания и по този метод стигна до най-убедителната си победа на равнище АТР.

Очаквайте детайлности.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР