Димитър Кузманов ще се изправи срещу испанеца Роберто Карбайес Баена

...
Димитър Кузманов ще се изправи срещу испанеца Роберто Карбайес Баена
Коментари Харесай

Димитър Кузманов срещу Роберто Карбайес Баена в последния мач на турнира в Маракеш днес

Димитър Кузманов ще се изправи против испанеца Роберто Карбайес Баена в спор за място на четвъртфиналите на шампионата на червени кортове в Маракеш, Мароко. Мачът от втория кръг е финален от програмата на Централния корт, където дуелите стартират в 13:30 часа б.вр. 

29-годишният Кузманов и 30-годишният Баена са се срещали в формален мач единствено веднъж. Това се случи през 2017 година на шампионат на клей в Лима (Перу), където нашият тенисист завоюва с 7:6 (6), 6:3.

Вчера Димитър Кузманов реализира своята първа победа в главната скица на АТР шампионат на клей, откакто надигра французина Юго Грение. Испанецът пък в профил след поврат №8 в схемата Максим Креси от Съединени американски щати.

През последните години Роберто Карбайес Баена бележи напредък и сега заема 82-о място в международната класация. Кузманов от понеделник е номер 207 в класацията на ATP.

Това ще бъде първа среща сред двамата тенисисти на равнище АТР. Преди това те са срещали в дуел на Чалънджър шампионата в Лима, Перу на клей през 2017-а, когато българинът завоюва със 7:6(6), 6:3.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР