Димитър Кузманов остави отлични впечатления с играта си по време

...
Димитър Кузманов остави отлични впечатления с играта си по време
Коментари Харесай

Неубедителен Кузманов бе надигран от седмия поставен на старта в Амерсфорт

Димитър Кузманов остави отлични усещания с играта си по време на сезона на трева, откакто първо завоюва демонстративния шампионат в Ливърпул, а след това доближи до последния квалификационен кръг на Уимбълдън. Това изглеждаше отлична насочна точка за завръщането на Мико върху обичаните му червени кортове, само че очевидно преходът към настилката не е минал толкоз безпрепятствено, тъй като през днешния ден втората ни ракета отстъпи в откриващия си мач от Чаланджъра в нидерландския град Амерсфорт. Кузманов беше надалеч от най-високото си ниво и закономерно отстъпи на седмия подложен Матс Мораинг. Все отново българското присъединяване в конкуренцията продължава, тъй като по-рано през днешния ден Адриан Андреев се оправи със съпротивата на различен немски представител, а точно Даниел Масур.

Срещата стартира чудесно за родния ни представител, който контролираше разиграванията от дъното на корта и беше съвсем непогрешим в тях. Това го изведе до подобаващ задатък от 4:1, само че оттова насетне германецът сервираше с доста висок % на вкарано първо подаване и доста увеличи темпото на своите удари, което му разреши да завоюва пет поредни геймове и по този начин да отмъкне откриващия сет.

Пловдивчанинът още веднъж започва мощно в следащата част, единствено че не се възползва от шанса си пробив и Мораинг самичък съумя да реализира подобен в ответния сервис гейм на Мико. Седмият подложен непрестанно повишаваше успеваемостта на началния си удар, а мощните му форхенди съвсем постоянно попадаха върху лините и напълно скоро триумфът отиде в актива на по-високоранкирания тенисист.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР