Димитър Ковачев - Фънки заряза мощните големи джипове и сега

...
Димитър Ковачев - Фънки заряза мощните големи джипове и сега
Коментари Харесай

Фънки се натъпка в малка количка:Не ми пука какво карам!

Димитър Ковачев - Фънки заряза мощните огромни джипове и в този момент се возя във допустимо най-малката кола. Той джитка напълно София с дребното транспортното средство, видя HotArena.

„ Колата не ми е най-важното нещо. По-важна ме китарата ", безапелационен е Ковачев.  Фънки бе заловен от то от папараците на „ България Днес ” в удивително дребното по отношение на габаритите му возило. Фънки прецизно съблюдава всички противоепидемиологични рекомендации, като носи маска на публични места. Типично в негов жанр тениската му показва красноречиво мнението му. Фънки даже не се и пробва да скрие големия междинен пръст на дрехата си, когато влиза в банков клон.

По мотив отношението му към изключителното състояние Фънки споделя, че най-трудно е за създателите.

„ Положението е доста кофти за нас музикантите. Не можем да пътуваме, изолирани сме както всички хора с намордника на устата. Това е! ”.

На въпрос дали опасява да не се болести Фънки дава отговор: „ Не ме е боязън, обаче не съм виждал майка ми онлайн повече от месец. Чуваме се всеки ден по телефона, избираме да я пазим, тъй като е стара ”, споделя Фънки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР