Димитър Ходжев – Крика от години живее в Лондон, където

...
Димитър Ходжев – Крика от години живее в Лондон, където
Коментари Харесай

Митьо Крика изпълзя от забравата и рече: И в Англия знаят кой съм аз!

Димитър Ходжев – Крика от години живее в Лондон, където работи като защита и преподавател по физкултура. Вече може да се похвали с британска тапия за учител, разбра HotArena.

Митьо признава, че си е взел билет за Англия и отпътувал, без да има визия какво ще работи и къде ще живее. Доста пъти си е стягал багажа, защото му е било мъчно. „ Понякога човек би трябвало да слезе по-ниско от тревата, с цел да се изкачи на върха, нали? Можеш да се приспособиш към всичко, належащо е време и самообладание “, споделя Крика.

Митьо има една бакалавърска степен и две магистратури, приключени в България. Едната е „ Евроинтеграция “. Продължава да учи в чужбина, с цел да се самоусъвършенства, писа "Шоу ".

Англичанките не го заглеждат, защото, съгласно Митьо, там никой не се интересува кой си и по какъв начин си облечен. Опровергава и изказванието, че англичанките са грозни дами. Признава още, че той се заглежда по тях и прибавя, че по време на работа има единствено професионални връзки с тях. Стриктно съблюдава отговорностите си, защото в Англия доста елементарно може да изгубиш разрешителното си.

„ В Англия, с цел да изкараш уверение за работа като защита, минаваш няколкоседмичен курс, след това държиш изпит на британски и отново не е гаранция, че ще ти го дадат. След това представяш удостоверение за съдимост, легализирано от България, ревизират те и в Англия и оттова също ти издават удостоверение за съдимост. Чак тогава британското министерство на вътрешните работи взема решение дали ще ти даде право да работиш като защита. Доста сложен и дълъг развой, не е като у нас “, съобщи мускулягата.

Митьо се е замислял за завръщане в България, само че следи, че българите не стопират да прииждат в чужбина, което значи, че страната ни много е зациклила. Не му липсва известността, защото и англичаните го разпознават: „ По-младите очевидно са гледали по интернет „ Сървайвър “ и други надпревари, в които съм взел участие “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР