Димитър е студент в София. За разходката е поканил още

...
Димитър е студент в София. За разходката е поканил още
Коментари Харесай

За Гери няма да има бал – падна от кола в движение след спор за скоростта с шофьора

Димитър е студент в София. За разходката е поканил още 18-годишен прочут и 14-годишно момиче.

Както ще се разбере по-късно, Гери седи на лявата задна седалка и до момента в който слизат с колата, недоволства, че Димитър кара с прекомерно висока скорост по осеяния с подли завои планински път.

Когато той продължава да натиска газта, момичето го заплашва, че ще скочи от колата, в случай че не понижи. Младият водач не реагира и в един миг

 

Гери фактически отваря задната врата в придвижване

 

Секунди по-късно тя пада в тъмното на асфалта и разрушава главата си. Това става единствено на няколко километра от Враца на един от дребното прави сектори на пътя в региона на по този начин наречената трудовашка чешма.

Пътуващите в голфа изпадат в потрес, само че намират сили да качат назад в колата окървавената Гери, която е в кома. Момичето е признато тъкмо в 0,50 ч в неделя в незабавния център. Оттам незабавно уведомяват полицията за случая и пращат по най-бързия метод потърпевшата в реанимацията с тежка черепно-мозъчна контузия, други рани по тялото и доста слаби витални функционалности.

Дежурен по това време е командирован столичен доктор, който незабавно с екипа си и цялата налична инсталация на отделението стартира борба за живота на момичето. Въпреки напъните на медиците към 4 ч Гери издъхва, без даже за малко да пристигна в схващане.

Още през нощта полицията стартира следствие на тежкия случай и разпит на очевидците. Пътувалите с Гери обаче дават много спорни показания и не са сигурни дали момичето в действителност е скочило съзнателно, откакто отваря в придвижване вратата на колата, или просто е изгубило равновесие.

Разследващите не изключват и други версии, само че отхвърлят на този стадий да ги споделят. Разбра се само, че тъкмо когато Гери е спорила със седналия зад кормилото Димитър,

 

14-годишно момиче е предписание клип с телефона си

 

Какво тъкмо е запечатано там, може би ще стане ясно, откакто завърши следствието.

След нелепата гибел на 18-годишната ученичка в обществените мрежи се появиха мнения, че Димитър от Косталево е прочут фен на високите скорости. Според някои взел участие и в дрифтове, проведени незаконно в покрайнините на Враца.

Съселяните му обаче отхвърлят като нелепи сходни изказвания. Описват Димитър Димитров като балансиран юноша, който изгубил татко си неотдавна и намирал време да се грижи за майка си.

От полицията във Враца не желаят да пречат на досъдебното произвеждане и разясниха единствено, че работят интензивно.

Жестоката новина хвърли в тъга околните и приятелите на починалото в първите минути на неделния ден момиче. Съучениците ѝ от гимназията по търговия и ресторантьорство се събраха пред постройката на учебното заведение.

“Споделям скръбта на моите възпитаници от загубата на Гери и не намирам думи да изразя личната си горест – сподели класната ѝ Ирена Андреева. – Тя беше доста добра ученичка, в никакъв случай не отсъстваше. Беше мотор на класа за доста потребни начинания и искаше да продължи образованието си още следващата година. Уви… ”

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР