Димитър Димитров се закани да направи грандиозни разкрития за съдийството

...
Димитър Димитров се закани да направи грандиозни разкрития за съдийството
Коментари Харесай

Херо се закани да разкрие поръчковите съдии във футбола!

Димитър Димитров се закани да направи грандиозни разкрития за съдийството у нас, в случай че от Берое му разрешат. Специалистът към този момент няколко месеца е отпред на „ старозагорци “, а след последния кръг, в който отборът му загуби от ЦСКА с 0:2 насочи остри рецензии към основния рефер Ивайло Стоянов. Това докара до реакция от страна на съдийската комисия.

„ Не се опасявам да кажа нещата такива, каквито са. Лошото е, че всичко хора, които са вътре във футболните среди, знаят защо става дума. Боря се за правдивост, това е моята идея, тя е почтена и в никакъв случай няма да се откажа от нея “, съобщи експертът пред „ Меридиан Мач “ и продължи – „ Наскоро се питаше за какво в този момент скачам, а когато съм бил в Лудогорец съм си траял. Това не е правилно. Скачал съм и когато бях в Разград и в Левски, и на всички места. Даже ще ви кажа, че оня арбитър от Пловдив (б.р. Неделчо Гаджалов) не даде чиста дузпа за Лудогорец против Верея и загубихме с 1:2. Седмици по-късно ми се извини и призна, че съм имал право. Имаше акция против Лудогорец “, добави още Херо.

„ Нека си напомнят за какво бе махнат ръководителя Йордан Сталев. Какви доказателства да им дам? Нямам срс-та и не слухтя телефони “, сподели Димитров и даде още един образец.
„ Преди време имаше изказване на футболните босове, че стопират да оказват напън върху съдиите. Това какво приказва – че признават, че са ги натискали. Така че съдиите са по-малкият проблем. Тези, които извършват поръчки, постоянно получават дежурства. Това от съдии го знам и съм се убедил, че е по този начин “, приключи Димитров.

Източник: sport-media.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР