Димитър Бербатов защити Кристиано Роналдо от критиките в Англия заради

...
Димитър Бербатов защити Кристиано Роналдо от критиките в Англия заради
Коментари Харесай

Бербатов: Роналдо е тотален професионалист, оставете го да играе!

Димитър Бербатов отбрани Кристиано Роналдо от рецензиите в Англия поради слабата му форма. Петкратният джентълмен на " Златната топка " има едвам един гол в последните 10 мача на " Манчестър Юнайтед ". Информации в разнообразни медии настояват, че краткотрайният треньор Ралф Рангник е изгубил изцяло самообладание към Кристиано.

" Липсата на голове при Роналдо може да е проблем за всички, само че не и за мен - сподели Бербатов, представен от " Труд ". - Когато резултатите не са положителни, постоянно звездата е под прицел. В този миг това е Кристиано Роналдо. На терена обаче са 11 футболисти и виновността би трябвало да бъде поделена. Хората да не не помнят, че той към този момент е на 37 години. Затова понякога му е разрешено да изиграе и неприятен мач. Но не мисля, че Роналдо е казусът. "

" Той прави задоволително за " Юнайтед ". Феновете желаят повече поради стандартите, които Кристиано самичък сложи. Винаги ще има такива, които да го подлагат на критика след слаб мач и в този момент те поеха топката. Но всеки би трябвало да има поради възрастта му, неговата игра, само че и на целия тим. Роналдо също се нуждае от съотборници, с цел да даде повече. Така е обикновено във футбола. "

" Роналдо е цялостен експерт, ще приказва с треньора и ще играе по-силно. Всеки в " Юнайтед " би трябвало да се усъвършенства. Стандартите са по-високи от това, което виждаме сега. Роналдо е реалист и го знае. Не е нужно някой да му го изяснява. Всичко, което е постигнал във футбола, не е поради шанс, а тъй като знае какво да прави на терена. Стига са му се качвали на главата, а да го оставят да играе. "

Бербатов прикани " Манчестър Юнайтед " да бъде по-постоянен в представянето си. " Предстоят мачове със " Сити ", " Тотнъм ", " Атлетико " и " Ливърпул " - напомни някогашният голмайстор на " дяволите ". - На хартия серията е доста сложна, само че това е " Манчестър Юнайтед ". В тима има огромни футболисти. Те могат да вършат страхотни мачове. Никой не би трябвало да отписва " Юнайтед ". Отборът може да бие всеки, само че може да се спъне и в " Уотфорд ". Това ме влудява. Трябва постоянност. "

В същото време хаосът при международния и европейски първенец " Челси " се ускори доста. След като Роман Абрамович съобщи властта на шестима от благотворителната фондация в клуба, двама от тях към този момент желаят да подадат оставка. Никой не знае дали Абрамович е изцяло безапелационен в желанието си и дали ще продължи да устоя клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР