Димитър Бербатов се вдъхнови от представянето на Оле Гунар Солскяер

...
Димитър Бербатов се вдъхнови от представянето на Оле Гунар Солскяер
Коментари Харесай

Димитър Бербатов също иска да бъде мениджър на Манчестър Юнайтед

Димитър Бербатов се въодушеви от представянето на Оле Гунар Солскяер отпред на Манчестър Юнайтед и в изявление пред " talkSPORT " се размечта, че някой ден също можеше да заеме мениджърското място при " алените дяволи ".

Като футболист и аз желая да стана треньор един ден. Така че да забележим по какъв начин клуб от ранга на Манчестър Юнайтед дава късмет на собствен някогашен състезател, е нещо хубаво, тъй като в този момент и аз стартирам да си мисля, че мога да бъда управител на Юнайтед ".

" Всеки някогашен състезател си мисли, че става за треньор, само че казусът не е подобен. Ако клуб като Манчестър Юнайтед дава сходни шансове, то тогава би трябвало да се трудя крепко, с цел да мога един ден да заема сходна позиция ".

" Нека изчакаме и забележим по какъв начин ще се развият нещата. Наслаждавам се на това, което видях в тези 6 мача. Определено се усеща, че нещо се е трансформирало. Личи си от метода, по който играчите се движат на терена и си оказват помощ един различен, от маниера, с който играят. Очевидно е, че Оле прави нещо, с цел да накара футболистите да играят с сходен жанр. Естествено, оказва помощ му и Майк Фелан.

 Димитър Бербатов прикани всички да гласоподават за най-талантливите деца в България
Димитър Бербатов прикани всички да гласоподават за най-талантливите деца в България

" Нека и тази година открием най-хубавите дружно! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР