Димитър Бербатов няма да взима еднолични решения, ако стане президент

...
Димитър Бербатов няма да взима еднолични решения, ако стане президент
Коментари Харесай

Бербатов: Не съм всезнаещ и всеможещ, няма да взимам еднолични решения в БФС

Димитър Бербатов няма да взима еднолични решения, в случай че стане президент на Българския футболен съюз. " Не съм взенаеш и всеможещ. Затова към мен имам хора от бизнеса и други сфери. Ние сме цялостен екип - със Стилиян и Мартин, и другите. Има хора, които схващат повече в избрани сфери, както аз евентуално повече във футбола. Няма да взимам еднолични решения, тъй като съм президент или съм лицето ", сподели Бербатов и добави, че всички решения би трябвало да са за положителното на българския футбол.

Според него и сега в БФС има кадърни хора. " Всеки ще получи късмет да потвърди, че желае да работи ".

" На 18 март има назначен конгрес, тогава изтича и мандата на актуалното управление. Ние действаме, както и предходния път с подписка и заявления от клубовете, с цел да може конгресът да бъде избирателен. Имаме опасения, че ще се направи всичко допустимо той да не е избирателен ", сподели Бербатов в предаването " Спорт и музика " по БНР.

Рекордьорът по голове за националния тим се върна към. " Ръководството на БФС излезе през задната врата, макар че трябваше да има балотаж. Не би трябвало хората да остават с неверно усещане. Не загубихме с малко, а с колкото трябваше ".

" Продължаваме да получаваме позвънявания от доста клубове, които показват неодобрение по какъв начин протекоха нещата. Догодина обаче обстановката ще е друга ", сподели Бербатов.

Според претендента за президент на БФС проблем с декларациите, които се изпращат до клубовете няма. " Същите са както предния път. Ползва се същата адвокатска адвокатска фирма. Не ми харесва, че има повече нападки и престрелки, само че от време на време не може да се мълчи ".

" Държавата би трябвало да бъде сътрудник на футбола и да оказва помощ. Но да оказва помощ най-много за детско-юношеския футбол. Благодаря за положителните думи на премиера, прочетох какво е споделил. Той очевидно следи, интересува се и има някакви благосклонности ", сподели Бербатов за ролята на страната във футбола.

Бившият нападател сподели, че не би застанал против президента на " Славия " Венцислав Стефанов в обществен спор. " За да го направя би трябвало да оценявам мнението на този човек, а това не е по този начин. Никога не съм почнал нещо пръв, аз давам отговор, от време на време. Разбирам държанието на тези хора, те се пазят ".

" Твърденията, че не съм дал нищо за футбола са плоски и не ми се влиза в този ъгъл. Ако съпоставим какъв брой е дал актуалният президент преди да влезе, по отношение на мен разликата несъмнено е доста огромна. За прехвърлянето ми от ЦСКА в " Леверкузен " влязоха 5 милиона марки, след това в " Тотнъм " - %. Така че съм дал пари за българския футбол ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР