Димитър Бербатов, който води опозицията срещу шефа на БФС Борислав

...
Димитър Бербатов, който води опозицията срещу шефа на БФС Борислав
Коментари Харесай

Бербатов: Нямаше бой между фенове

Димитър Бербатов, който води опозицията против шефа на БФС Борислав Михайлов, опроверга изнесената информация от полицията, че е имало пердах сред почитателите. Той изясни, че е бил на митинга нощес.

„ Присъствах на митинга и желаех по този начин да се нареждам, че да виждам какво се случва. Не знам от кое място ескалира напрежението. Слушах управлението на Столична дирекция на вътрешните работи нощес и мога да кажа, че пердах сред почитатели нямаше. Запалянковците на ЦСКА и Левски бяха един до друг “, сподели Бербатов пред bTV.

Той осъди и дейностите на футболния съюз. Снощи вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов сподели междинен пръст на медиите. „ Тяхното държание от 18 години и ръководството им е ясно. Но един жест, един междинен пръст от вицепрезидент на БФС разказа всичко. Логичната реакция е оставка на управлението на БФС. След това, в случай че има превишаване на пълномощията на полицията, би трябвало да се обърне внимание и на това. Агресията поражда експанзия. Всичко това, което видяхме нощес, е тъжно, само че толкоз време българският почитател страда и когато най-после му вземеш и футбола, се случва всичко това “, добави Бербатов.

Според него идната седмица ще бъдат показани и писмата, които БФС е разменил с УЕФА. Така ще се разбере повече и тъй като се организира на празен стадион.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР