Димитър Бербатов и свитата му подеха нова атака срещу Борислав

...
Димитър Бербатов и свитата му подеха нова атака срещу Борислав
Коментари Харесай

Бербатов: 15 треньори за 17 години - така ли ще възродим националния отбор?

Димитър Бербатов и свитата му подеха нова офанзива против Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз в часовете преди дебюта на Младен Кръстаич отпред на националния тим.

През страницата „ Р-Еволюцията е тук “ във Фейсбук кандидат-президентът оспори решението на проблемите за „ трикольорите “ с непрекъснатата промяна на селекционера. Той напомни, че през миналите 17 години Кръстаич ще се окаже треньор №15 за отбора.

Според някогашният нападател на Манчестър Юнайтед, по този начин не се вземат решение никакви проблеми, а единствено се сменят хората, които получават заплата за нещо, което има предупреден край.

Решението на проблемите за националния тим е „ многопластово “, безапелационен е Бербатов. Той уточни няколко водещи точки, по които би трябвало да се работи за тази цел. Сред тях са детско-юношеските школи, аматьорския футбол, държавната политика и промяната на структурата на ръководство на БФС.

Междувременно „ лъвовете “ одобряват Гибралтар в предпоследен мач от Лигата на нациите на стадиона в Разград от 21:45 часа довечера.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР