Димитър Бербатов и Стилиян Петров отправиха поредни тежки критики към

...
Димитър Бербатов и Стилиян Петров отправиха поредни тежки критики към
Коментари Харесай

Бербатов и Стилиян Петров атакуваха яростно Боби Михайлов

Димитър Бербатов и Стилиян Петров насочиха следващи тежки рецензии към управлението на БФС посредством свои публични канали във Facebook. 

На страницата на " Р-Еволюцията е тук " в обществената мрежа Бербо нападна непосредствено и ФИФА поради проявен двоен стандарт, миропомазан от който е Борислав Михайлов.

Бившият нападател на " Байер " (Леверкузен), " Тотнъм " и " Манчестър Юнайтед " дава за образец, мегаскандала с Луис Рубиалес, който в неделя вечерта подаде оставка като началник на Испанската футболна федерация поради абсурда с целувката с националката на " Ла Роха " Дженифър Ермосо. Факт е, че още при започване на 3-седмичната сага ФИФА в профил Рубиалес за три месеца.

" Общественият напън за отстраняването му от поста е голям, написа в поста на Бербатов и компания. - ФИФА образува етично дело против Рубиалес и го в профил от поста му за 90 дни. Очаква се ФИФА да упорства за наказване от 15 години, в които той да няма право да се занимава с футбол. (След това Рубиалес подаде оставка.)

По смисъла на разпоредбите на ФИФА, обвиняването в полово посягане е еднообразно по тежест нарушение с това в расизъм, черно тото и корупция. А това са част от обвиняванията, които не просто " висят на врата " на Борислав Михайлов, само че изрично уронват оскъдните останки от престижа на българския футбол. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР