Димитър Бербатов е добър не само в краката, но и

...
Димитър Бербатов е добър не само в краката, но и
Коментари Харесай

Бербатов показа как изхвърля напрежението и бори стреса!

Димитър Бербатов е добър освен в краката, само че и в ръцете!
Димитър Бербатов се възпламени по бокса. Той тренира крепко, изключително като му е нервно или е сърдит. Защото това е методът да изхвърли отрицателната сила от себе си и да успокои пристрастеностите. Футболистът сподели това и със фотоси.
 Димитър Бербатов
Димитър Бербатов блъска крепко

Бербо е гол, единствено по къси къси панталони, и постанова крепко крушата. Той е обособил ъгъл за тренировки в личния си дом, където има и своя фитнес зала.

„ След днешния мач би трябвало да отстрани гнева и разочарованието си “, призна Бербатов. Той бе сърдит след загубата на обичания си клуб „ Манчестьр Юнайтед “ с 0:2 от „ Манчестър Сити “ в огромното градско дерби.

Митко е считан за легенда на „ алените дяволи “, където игра в продължение на няколко сезона, завоюва купата и стана голмайстор на Висшата лига. Най-паметен ще остане хеттрикът му във вратата на огромния противник „ Ливърпул “.

„ Аз съм в доста добра форма. Тренирам всеки ден. Като всеки татко, непрекъснато упражнявам и с децата си. Е, някои играчи се изключват в деня, в който спрат да играят. Но при мен и футболистите, които познавам и с които подкрепям връзка, непрекъснато ще работим да сме в положително положение, тъй като това е и метод на живот.

Ако си правил нещо в продължение на 17 година и внезапно не го правиш, това наподобява необичайно. Понякога упражнявам двуразово, от време на време – по един път дневно. Правя друг тип тренировки футбол или фитнес, разнообразни извършения.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР