Димитър Бербатов даде интервю за предаването „The Dubai Talk Show“,

...
Димитър Бербатов даде интервю за предаването „The Dubai Talk Show“,
Коментари Харесай

Бербатов ще става треньор в Дубай?

Димитър Бербатов даде изявление за предаването „ The Dubai Talk Show “, в което се самопредложи на локалните футболни клубове и призна, че може да се опитва като треньор. Бербо беше в емирството по Великден, когато организира уроци за деца от футболна академия.

"Ако има добра оферта от Дубай, за какво да не приема? Мисля, че Марадона е треньор тук. Има и други чужденци. Ако има интерес, звъннете ми ", разгласи някогашният български национал.

"В Индия беше друго. Хората бяха доста положителни, футболът бе по-различен от това, с което съм привикнал, само че бе забавно да видя по какъв начин вършат нещата там. Насладих се, колкото мога. За страдание фамилията ми не бе с мен. Във футбола от време на време си надалеч от фамилията и е тежко ", разкри Бербатов.

"В момента не играя, тъй че извозвам времето си с децата. Боричкаме се с тях непрекъснато, вървят на балет, би трябвало да са дейни. "

"Може би в бъдеще ще стана управител. Всеки футболист мисли, че ще бъде добър треньор. Ние разбираме футбола, само че като управител е изцяло друго. Някои от най-успешните треньори във футбола не са били огромни футболисти. Имаш и велики играчи, които се провалят като мениджъри. Затова е толкоз мъчно и забавно ", призна Берба.

"Бях сюрпризиран, че моят хеттрик против Ливърпул е най-хубав в историята на Висшата лига. Това е огромно нещо огромно. Горд съм! България е дребна страна, а да отидеш в най-голямото състезание в света, да играеш в най-големия клуб в света е нещо доста огромно. И да го направя против огромния ни противник Ливърпул... ", добави Димитър Бербатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР