Диляна Попова винаги е прикривала по един или друг начин

...
Диляна Попова винаги е прикривала по един или друг начин
Коментари Харесай

Диляна Попова изкушава без сутиен в леглото

Диляна Попова постоянно е прикривала по един или различен метод прелестите си, макар че има и спиращи дъха голи фотоси, на които обаче, постоянно съумява стилно да прикрие най-интимните елементи. В нов кадър тя отново съумя да притегли вниманието към красивите си форми.

Моделът, по който въздишат стотици мъже у нас, се пусна по транспарантно долни дрехи, от което се вижда всичко и с което нагорещи обществените мрежи до краен лимит. Кадърът, който изкусителната брюнетка разгласява в Инстаграм профила си, провокира за нула време бурни реакции.

" Времето прекарано в тишина е моментът, в който се връщам към себе си ", написа Попова под горещата фотография, само че надали някой е съумял да вникне в смисъла на думите пред сходна панорама.

Бившата възлюбена на Асен Блатечки, с който към този момент наподобява дефинитивно затвориха страницата на взаимоотношенията си, очевидно е решила да продължи да поддържа вниманието към себе си и за задачата е подготвена към този момент нищо да не прикрива, написа Шоу Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР