Диляна Попова и Асен Блатечки се разделиха с след бурен

...
Диляна Попова и Асен Блатечки се разделиха с след бурен
Коментари Харесай

Диляна Попова и Асен Блатечки пак кръстосаха шпаги!

Диляна Попова и Асен Блатечки се разделиха с след плевел романс

„ Лошото момче “ на киното не успяваше да остане правилен на една жена, само че в този момент се е кротнал при следващата. С бизнес дамата Елеонора живеят към този момент под един покрив, а той прекомерно, че тя го е „ научила да я обича “. Каквото не бяха създали нито една от двете му предходни дами, от които има щерка и наследник.

Моделката Диляна Попова, която го подари със наследник Борил, също от години  е щастлива с предприемача Лъчезар Захариев.

Диляна Попова и Асен Блатечки може и да не бяха щастливи дружно, само че в този момент са намерили щастието поотделно. И са безапелационни, че по-добре се схващат като другари, като се грижат дружно за общия си правоприемник.

Но точно възпитанието на дребния Борил още веднъж ги накара да настръхнат един против различен. Момчето е в трети клас-отворено, разтропано, артистично. И няма по какъв начин да не е при баща артист и майка, която също има своята диря в киното.

Но дребният бил много буйно дете, не обичал да учи и предпочитал игрите с другари.

„ Да, в действителност не заляга доста над учебниците. Не обича да учи, избира на открито, да играе с другари. Но не мога да го накарам принудително да учи. Все отново е много артистичен и няма по какъв начин да не е при такива родители “, казвала манекенката.

Асен Блатечки обаче желал сина му да се старае повече в учебно заведение, с цел да може да упражнява специалност, която ще му носи повече доходи.За което постоянно се спречквали с Диляна. Но, въпреки това, не желал да го насилва, а да го остави самичък да избере пътя си.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР