Дилиън Уайт реши да „яхне вълната“ около шокиращата победа на

...
Дилиън Уайт реши да „яхне вълната“ около шокиращата победа на
Коментари Харесай

Дилиън Уайт: Искам битка срещу Пулев за титлата на IBF! Ще го спукам от бой

Дилиън Уайт реши да „ яхне вълната “ към шокиращата победа на Анди Руис над Антъни Джошуа и се самопредложи за мач с Кубрат Пулев за вероятно овакантената купа във версия IBF.

След като предходната година отхвърли да се боксира в София и мястото му на кръга в „ Арена Армеец “ в последна сметка беше заето от Хюи Фюри, в този момент британецът внезапно се присети за опцията да се бие с Пулев. Шансът, който Уайт видя, е IBF да принуди Руис да оваканти техния пояс в случай че избра реванш с Джошуа, вместо наложителна отбрана против Кубрат.

„ Ако има реванш, IBF, може да отнеме купата на Анди Руис. Ако я овакантят, на драго сърце ще я трансформира в своя цел. Имат уговорка за реванш, само че IBF са доста прецизни – по този начин Антъни Джошуа стана първенец. Тайсън Фюри не направи наложителната си отбрана против Вячеслав Глазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа заплати прекомерно скъпо за пердах с Мартин, тъй като знаеше, че елементарно ще му вземе пояса. Ако лишават купата на Руис и ме изправят против Пулев за овакантената купа – ще го спукам от пердах и ще я взема. Ще разбия Пулев на късчета “, закани се Дилиън Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР