Дилън Леклер, старши анализатор във фонда за дигитални активи UTXO

...
Дилън Леклер, старши анализатор във фонда за дигитални активи UTXO
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Биткойн от топ анализатор – какво да очакваме?

Дилън Леклер, старши анализатор във фонда за цифрови активи UTXO Management, неотдавна показа прозрения за евентуалната траектория на Биткойн.

Той допуска , че в случай че Биткойн отскочи до ценовия диапазон $70,000-$75,000, това би могло да окаже забележителен напън върху шорт позициите.

Анализът на Леклер се върти към осъществената пазарна капитализация на Биткойн – индикатор, оценяващ всеки Биткойн по неговата последна транзакция в блокчейна . Той акцентира забележителното повишаване на този индикатор, което демонстрира огромни притоци, противодействащи на прибирането на облаги измежду дълготрайните вложители. Анализаторът означи, че тази наклонност отразява моделите, следени при предходни бичи цикли, и наподобява се повтаря.

Разглеждайки междинните дневни ценови придвижвания през интервалите на видимо нарастване на осъществената пазарна капитализация от 2012 година до в този момент, Леклер означи, че забележителна част от историческите ценови скокове на Биткойн са се случили през такива интервали. Въпреки това той предизвести да не се вършат догатки за бъдещи резултати само въз основа на минали резултати.

В допълнение към осъществената пазарна капитализация анализаторът разиска съотношението на пазарната стойност към осъществената стойност (MVRV Z-score), което понастоящем е към 2,70, което допуска, че пазарът е почти в средата на бичия цикъл.

Леклер твърди още, че по време на интервали с висок MVRV резултатите са склонни да бъдат изкривени. Макар че междинното ценово показване нормално се усъвършенства с увеличение на MVRV Z-score, то също по този начин става все по-волатилно, защото пазарната капитализация се уголемява по отношение на ограниченията за обективна стойност.

Въпреки евентуалната волатилност, Леклер твърди, че MVRV Z-score под 3, в композиция с продължаващ растеж на осъществената пазарна капитализация, алармира за мощен и резистентен бичи пазар.

Тъй като Биткойн претърпява консолидация, Леклер чака засилено очистване на шорт позиции в диапазона $70,000-$75,000. Макар че забележителна група лонг позиции може да се сблъскат с разпродажба към $50,000, анализаторът смята, че връщане към това равнище е малко евентуално.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР