Дилън Денис отново реши да се заяде с Али Абделазиз

...
Дилън Денис отново реши да се заяде с Али Абделазиз
Коментари Харесай

Обвиниха Али Абделазиз, че е бил агент на ФБР

Дилън Денис още веднъж реши да се заяде с Али Абделазиз в обществените мрежи. Всичко стартира от пост на Денис, в който той подлага на критика Чимаев, тъй като се отдръпна от борбата с Леон Едуардс, прецизират от mma.bg. Разбира се, Абделазиз реши да отбрани своя войник и заплаши Денис, че ще го пипне, тъй като не си е научил урока от последното им сборичкване в Лас Вегас преди няколко години.

Тези закани от страна на Абделазиз вбесиха Денис, който пусна фотография със статистиката в ММА на известния управител. В нея може да се види, че Али има 3 загуби със събмишън. Веднага по-късно Дилън пусна нов пост, в който твърди, че Абделазиз е бил осведомител на ФБР и полицейското ръководство на Ню Йорк от 2003 до 2010 година.

Полицаите му дали кодово име " Делфин " поради неговия глас, е ФБР му дали кодово име " Tap Out ", тъй като имал 3 загуби със събмишън в ММА. Не е ясно от къде Денис се е сдобил с тази информация, само че тя несъмнено влудява Азиз. В своя профил Абделазиз напомни на Денис по какъв начин шамаросал Колби Ковингтън, а той се обадил на полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР