Дигиталната трансформация се превърна в модерен термин, но когато става

...
Дигиталната трансформация се превърна в модерен термин, но когато става
Коментари Харесай

Дигиталната трансформация с лесни стъпки вече е факт и в България

Дигиталната промяна се трансформира в съвременен термин, само че когато става дума за фактически й реализиране, множеството специалисти и консултанти не могат да предложат друго с изключение на мъгливи хрумвания. Но е и правилно, че към този момент няма подозрение, че цифровата промяна е от значително значение, с цел да останем конкурентоспособни и печеливши - както в този момент, по този начин и в бъдеще.

Живеем в свят на цифрови технологии, с които би трябвало да привикваме и да ги съвместим с потреблението на съответните цифрови умения, което е основен параметър за триумфа на бизнеса. Данните обаче демонстрират, че България продължава да изостава на европейско равнище, макар че пандемията даде забележителен подтик на въвеждането на цифровата промяна. Наистина е мъчно обаче да се мери тъкмо до каква степен е стигнала тази промяна и в какво съответно се състои, макар че множеството хора нямат подозрение, че е нужна. Ако погледнем българския обществен бранш и администрация да вземем за пример, ще забележим, че този развой е почнал с дребни стъпки.

През последните години пазарът е залят от разнообразни решения, специалисти и консултанти, предлагащи услуги, свързани с цифровата промяна. В множеството случаи тези решения са неразбираеми и объркващи, което пречи на бизнеса да вземе вярното решение. Основните разпознати проблеми са свързани с високата цена, неяснотата в задачите и самите принадлежности, както и несигурните резултати. Ето за какво не малко бизнеси имат основателни подозрения какво значи цифровата промяна на процедура и каква е изгодата от нея изключително за дребните и междинни предприятия. Каква е стартовата цена, от кое място да стартираме, по какъв начин да продължим и какви ще са резултатите – това са едни от най-често срещаните въпроси.

Имайки поради всичко това, показа собствен личен модел, който е ориентиран към бизнеса и изключително към МСП. Подходът на лесните стъпки се основава на концепцията, че няма потребност от повсеместен проект през цялото време, тъй като това е по едно и също време скъпо и нереалистично. Вашият бизнес може да продължи цифровата промяна по същия метод, по който го прави българската страна – с дребни промени, при които една стъпка води към последваща, а крайният резултат е сигурен и благонадежден. По този метод ще постигнете първичните си цели, ще придобиете убеденост по пътя, с цел да преминете към идващия стадий и ще повишите доверието и рентабилността си. Това решение подсигурява неотложно погашение, без обилни първични вложения, само че с рентабилни ограничения и опция за последователно консолидиране със съществуваща инфраструктура.

ще ви помогне да определите вярната изходна позиция, която може да варира според от вида бизнес. След това ще предложи подобаващи лесни стъпки, които могат безпроблемно да бъдат приложени, с незабавни и измерими резултати. Основното преимущество на този развой е, че всяка дребна стъпка е обвързвана с предходните (което дава отговор на горещия въпрос за внедряването). Освен това дребните победи, които компанията печели с всяка нова стъпка, й дават нужния оптимизъм да продължи все по-решително. Все отново цифровата промяна не е нещо неразбираемо и извънредно, а по-скоро развой с осезаеми резултати, които стават явни в границите на съответна времева рамка и без нуждата от значима първична инвестиция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР