Дигитализацията в българския спорт ще бъде осъществена с активната подкрепа

...
Дигитализацията в българския спорт ще бъде осъществена с активната подкрепа
Коментари Харесай

Министърът на електронното управление: Ангажираме се с подкрепа в дигитализацията на българския спорт

Дигитализацията в българския спорт ще бъде осъществена с дейната поддръжка на Министерството на електронното ръководство, посредством осъществяването на квалифицираната тактика. Това съобщи министърът на електронното ръководство Георги Тодоров по време на откриването на осведомителния ден " Държавата в поддръжка на спорта – нови благоприятни условия “, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Форума откри президентът Румен Радев, в наличието на министъра на нововъведенията и растежа Александър Пулев, на младежта и спорта Весела Лечева, на образованието и науката Сашо Пенов и на районното развиване и благоустройство Иван Шишков. Министър Тодоров акцентира, че дигитализацията в спорта и софтуерната поддръжка от страна на страната към федерациите, спортните клубове, компании, стартъпи и иноватори в спортния бранш, е най-хубавият индикатор, че вървим в вярната посока.

" Като министър на електронното ръководство декларирам подготвеност, аз и екипът ми, да сме част от процеса, оказвайки съответна и качествена софтуерна поддръжка в цялостната тактика за цифровизация на българския спорт. Зная, че тази самодейност на служебното държавно управление е следващата тежка и сложна задача, с която се заемаме, само че зная също по този начин, че инвестицията в спорта, е инвестиция в здраве и дисциплинираност. “, добави министър Тодоров.

" Държавата в поддръжка на спорта – нови благоприятни условия “ има за цел да насърчи всеобщия спорт в България, както и да осведоми за опциите за ефикасното потребление на европейските средства и за финансовата поддръжка в тази сфера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР