digital.bgXiaomi е компания, която се радва на все по-голяма популярност

...
digital.bgXiaomi е компания, която се радва на все по-голяма популярност
Коментари Харесай

Разработват смартфон, който се зарежда от соларни панели

digital.bg

Xiaomi е компания, която се радва на все по-голяма известност в Европа. Това се дължи най-вече на разнообразното им портфолио от смарт телефони, което се отличава с високо качество и ниска цена. Инженерите на Xiaomiвече работят над още една забавна идея, която несъмнено ще се хареса на много хора. Компанията патентова пред Световната работа за интелектуална благосъстоятелност (WIP0) способ, описващ зареждане на смарт телефон отсоларни панели.

 



 

Данните са от обява на LetsGoDigital, които ни разкриват малко повече елементи за проектите на компанията. Xiaomi демонстрират интерес към концепцията задната част на устройството да е покрита със слънчеви панели от ново потомство. По този метод ще може да се генерира сила, до момента в който го употребявате или е оставено под директна слънчева светлина. Идеята е забавна, само че не знаем какъв брой време ще е нужно, с цел да се зареди смартфонана 100%.

 



 

Снимките разкриват дизайн на смарт телефон, който има безрамков екран. Липсата на предна камера евентуално значи, че датчика ще се прибира и демонстрира зад екрана. Сензорът за пръстов отпечатък ще е вграден в екрана, с цел да остави задоволително място за фотоволтаичните панели в задната част. Все още е рано да разясняваме техническите спецификации на устройството, което има нужния капацитет да стане шлагер на пазара.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР