digital.bgфото:Facebook MessengerВиртуалната комуникация с приятелите е чудесен начин да се

...
digital.bgфото:Facebook MessengerВиртуалната комуникация с приятелите е чудесен начин да се
Коментари Харесай

Вече можем да гледаме телевизионно съдържание заедно с приятелите си във Facebook Messenger

digital.bg

фото:Facebook Messenger

Виртуалната връзка с приятелите е превъзходен метод да се оправим със обществената изолираност. Неслучайно водещите приложения станаха обект на доста ъпдейти от началото на пандемията до момента. Така потребителите имат разнородни благоприятни условия за избор на програмен продукт за видеоконферентни диалози и необятен набор от функционалности, с които да поддържаме връзка свободно. 

Фейсбук считат, че могат да доразвият доста тази идея, в случай че ни разрешат да гледаме дружно мултимедия с обичаните си хора. Компанията към този момент популяризира атрактивната функционалност Watch Together до потребителите, която както името подсказва е основана, с цел да гледаме телевизионно наличие с приятелите си във .

Потребителите ще могат да виждат стрийминг излъчванията онлайн на профилите, които следват и да избират от Фейсбук Watch сбирката от видео клипове. Функцията е чака в къси периоди да е налична за устройствата с Android и iOS по целия свят. Това е следващият опит на Фейсбук да ни накарат да прекарваме повече време в своите профили.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР