„Диференциацията и бързото приспособяване в процеса на навлизане са двата

...
„Диференциацията и бързото приспособяване в процеса на навлизане са двата
Коментари Харесай

Тайван залага на смарт технологии в здравеопазването

„ Диференциацията и бързото пригаждане в процеса на нахлуване са двата съществени казуса пред започващите компании в областта на биомедицината в Република Китай “, това съобщи изпълнителният шеф на iMedtac Кен Ю, наблягайки, че от ден на ден лечебни заведения и центрове за грижи се стремят да оферират разнообразни медицински услуги чрез най-новите технологии.

„ Информационните и информационни технологии и медицинските запаси на Тайван могат да бъдат интегрирани за възстановяване ръководството на другите отдели и процеса на лекуването “, сподели още той.

Към момента Китай към момента превъзхожда Тайван в някои връзки, само че Тайван има своите преимущества що се касае до бранша на smart опазването на здравето. Нещо-повече, Република Китай е достигнала забележително високо равнище, когато става въпрос за ръководство на лечебни заведения и болнични заведения, точността на данните и внедряването на нови технологии и приложения, които ще спомогнат за превръщането на страната в водач в тази област.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР