Диетолог описа подробно серия от прости промени в начина на

...
Диетолог описа подробно серия от прости промени в начина на
Коментари Харесай

Без диети и броене на калории: Диетолог разкри как всеки може да отслабне

Диетолог разказа в детайли серия от елементарни промени в метода на живот, които ще оказват помощ на всеки да отслабне - без да изключва обичаните си храни или да се подлага на ограничаваща диета.

Мади Салиба е диетолог, който е профилиран в образованието на клиенти по какъв начин „ стабилно “ да понижават цифрата на кантара. Базираният в Съединени американски щати специалист по храните има вяра, че ключът към свалянето на килограми е вечно да се откажете от стилните диети и вместо това да се ползват елементарни, само че ефикасни процедури, които ще оказват помощ на всеки да реализира задачите си за намаляване.
 6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване
В опит да насърчи по-здравословни привички, Мади разказа своите пет най-хубави съвета за намаляване, които не изискват да се сбогувате с пицата и сладкишите. Тя призовава хората да „ спрат да броят калории “, „ да закусват “ и да включат повече протеини в диетата си.

Мади споделя любимите си препоръки за намаляване в профила си в Instagram. Тя първо сподели на хората в мрежата, че би трябвало да заобикалят да наблюдават какъв брой ядат. „ Спрете да броите калории. Ако мисълта за преброяване на още една калория ви кара да крещите – изтрийте приложенията. Добре е вместо това да се концентрирайте върху навиците “ , изясни тя.

След това Мади разкрива, че вместо да следите какъв брой би трябвало да ядете, би трябвало да си позволите повече. Тя особено поучава хората да се уверят, че се любуват на добре уравновесена закуска всяка заран. Диетологът добавя „ Яжте закуска. Истинска закуска!! Кафето единствено по себе си не е задоволително. Идеи: овесени ядки, накиснати през нощта и смесени с горски плодове + бадеми, тост с авокадо и тофу, чиа пудинг с ягоди, яйчени хапки с гризини. "

И до момента в който утринното ви хранене е значимо, Мади акцентира, че това, което ядете за обяд и вечеря, също има значение.

Тя изясни, че прибавянето на храни с високо наличие на протеини към вашите ястия може да ви помогне да постигнете задачите си за намаляване по-бързо. „ Целете се към 20 грама протеин с ПОВЕЧЕТО хранения. Опитайте да добавите храна с високо наличие на протеини към ястията си като леща, едамаме, тофу, яйца и сьомга, в случай че желаете да включвате скотски храни ", поучава тя. 

 тяло намаляване килограми iStock

Мади също по този начин посъветва своите над 113 000 почитатели да се опитат да ядат повече зеленчуци - изключително по време на обяд и вечеря. „ Включете 1 или повече зеленчуци към обяда и вечерята “, споделя тя.

Накрая диетологът изяснява, че вашето психическо здраве и метод на мислене са от решаващо значение за свалянето на килограми. Тя отбелязва, че преди тялото ви да може да се освободи от непотребните килограми, мозъкът ви би трябвало да освободи това, което към този момент не ви служи. „ Изхвърлете умствения отпадък. Здравословният метод на живот стартира със здравословно мислене! Започнете, като забележите мислите, които си казвате. Отнема време и поддръжката може да помогне “, обяснява тя.
 На 40-годишна възраст яжте тези 5 храни за по-бързо намаляване  На 40-годишна възраст яжте тези 5 храни за по-бързо намаляване  На 40-годишна възраст яжте тези 5 храни за по-бързо намаляване  На 40-годишна възраст яжте тези 5 храни за по-бързо намаляване
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР