Диетите са изпитано средство в борбата срещу излишните килограми. Те

...
Диетите са изпитано средство в борбата срещу излишните килограми. Те
Коментари Харесай

Две зелени напитки срещу качването на килограми след диета

Диетите са изпитано средство в битката против непотребните килограми. Те обаче изискват систематични старания, ограничения и воля, с цел да се стигне до стремежи резултат.

Когато фантазията да се освободи тялото от свръхтеглото към този момент е реализирана, на напред във времето излиза нова заплаха. Това е самобитен йо-йо резултат, изразяващ се в бързото възвръщане на изгубената с старания телесна маса.

Връщането на килограмите след извършена диета е допустимо да се предизвиква от бактерии в храносмилателния тракт. В процеса на намаляване се губят мазнини, а микроорганизмите, които са привикнали с тях, изпитват дискомфорт, само че остават на територията, която са заели.

След възвръщане към естествен хранителен режим, те гълтам повече от обичаните им мазнини и по този начин лесното пълнеене става факт. Тези организми унищожават съединенията в храната, които провокират изгарянето на мазнините.

Как да се оправим с неприятния резултат?

 намаляване

Можем да реализираме триумф благодарение на питиета, съдържащи скъпи субстанции, откриващи се в плодовете и зеленчуците. Те се назовават флавоноиди и оказват помощ на клетките да изгарят мазнини, а не да ги складират в тялото.

Апигенинът е съединяване, което се открива в хранителни артикули като магданоз, мляко, целина, кервиз и чай от лайка.

Нарингенинът е друго съединяване, срещащо се в артикули като грейпфрут, портокали, люспите на домата и водна мента.

И двете съединения горят мазнини и пречат те да се натрупат след диета. Този извод е изработен от израелски учени, които са провели опит с опитни мишки, само че считат, че изводите важат и за хората. Когато на мишките били давани доста флавоноиди, които не успявали да обхванат, мишките не напълнявали след извършена диета.

Според откривателите, нужни са още проучвания, с цел да се откри на какво се дължи това събитие, само че то несъмнено е в помощ на хората, които желаят да запазят постигнатото с диетата.

Затова учените стигат до значимия извод, че соковете от магданоз и целина могат да бъдат освен питиета за зареждане на организма с витамини, само че и питиета за опазване на талията след диета.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР