Диетата с таратор, както навярно сами се досещате, се основа

...
Диетата с таратор, както навярно сами се досещате, се основа
Коментари Харесай

Ефектът Уау! Свалете до 7 кг за 2 седмици с тараторената диета

Диетата с таратор, както вероятно сами се досещате, се основа на изобилното похапване на известната по нашите земи лятна чорба.

Тя е засищаща, освежаваща и се съблюдава много елементарно. Освен че ще свалите някой различен непотребен кг, с нейна помощ също по този начин ще възстановявате перисталтиката на червата. През горещите дни пък е извънредно хидратираща и ще ви помогне да останете свежи в тежките жеги.

Заради чесъна, съдържащ се в таратора пък, ще подсилите имунната си система и ще подобрите положението на кожата и косата си. Копърът пък, който е източник на витамин С, витамин В1, витамин В2, витамин Е, калций, фосфор и доста други потребни съставки, ще ви е от изгода при стомашни неразположения, бодърствуване, раздразнителност, анемия, менструални разстройства и други

Диетата с таратор се съблюдава две седмици. След това би трябвало да преминете последователно към остарелия си метод на хранене, като се стараете да не приемате едновременно доста разнообразни типове храна.

Започнете с по-леки артикули от растителен генезис и с всеки минал ден включвайте по нещо ново в менюто. Ако се придържате към режима, ще свалите до 7 кг, като резултатът няма да е краткотраен. А ето я и самата тараторена диета:

Закуска: 9.00 часа – две сварени яйца или купичка мюсли с плодове;

Обяд: 12.00 часа – таратор в количество по избор;

Следобедна закуска: 15.00 часа – таратор в количество по избор;

 Диета

Вечеря: 18.00 часа – таратор в количество по желание.

Докато трае диетата за намаляване с таратор, е желателно да не добавяте доста сол в таратора. При приготвянето му не трябва да ползвате олио, зехтин или различен тип лой. Докато се придържате към режима, можете да пиете кафе, само че е добре да не приемате алкохолни питиета, както и плодови сокове, съдържащи захар.

За да има по-голям резултат диетата, е добре да не се приема самун с таратора. Ако въпреки всичко чувствате остра нужда от него, можете да си позволявате единствено по една филия пълнозърнест самун на ястие.

Също по този начин, с цел да е по-интересно менюто ви, може да експериментирате. Опитайте таратор с репички, таратор с левурда или даже таратор без краставици. А за какво не и веган таратор!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР