Диетата с краставици е много лесна и е с продължителност

...
Диетата с краставици е много лесна и е с продължителност
Коментари Харесай

С диета с краставици сваляте до 7 кила за 10 дни

Диетата с краставици е доста лесна и е с дълготрайност от 10 дни. През този интервал би трябвало да се употребяват единствено няколко избрани артикули. При вярно съблюдаване на диетата, може да се смъкна до 7 кг.

Естествено не би трябвало да подценяваме и физическата интензивност, която ще способства за реализиране на крайния резултат. Ако нямате доста време за по-сериозни тренировки, 30 минути вървене дневно също ще свърши добра работа.

Както се подразбира, краставицата е главната съставна част в тази диета. Тя може да се хапва безкрайно, изключително в моменти, когато се усеща по-голям апетит.

Останалите артикули, които могат да се употребяват, са риба звук, само че без спомагателна лой, варени яйца, пълнозърнест самун или варени картофи. Позволена е потреблението е на пресни плодове, чай или кафе, само че без подсладители. Забраняват се газираните питиета, алкохол.

Между храненията може да се подготвят забавни разновидности с краставица, които да заситят глада. Може да си приготвите салата от краставици, като с изключение на нарязаните краставици се прибавя към 200 грама кисело мляко, малко сол и свеж зелен лук по избор.

 Салати

Друга забавна концепция е за шейк от краставици. В него може да се добави свеж джинджифил, кората на една ябълка или да вземем за пример свеж спанак. Така шейкът от краставици ще стане богат на фибри, желязо, магнезий и доста витамини.

Ето и едно примерно меню за деня:

За закуска яжте салата от краставици и 2 сварени яйца.

Обядът ще включва пълнозърнест самун и плодове по желание /без банани и грозде/.

За вечеря също може да похапнете плодове.

Между тези хранения може да се хапват ябълки или шейк от краставици.

Дневно меню на диетата с краставици:

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР