Диетата на дъгата е вдъхновена от здравословното хранене тенденция, според

...
Диетата на дъгата е вдъхновена от здравословното хранене тенденция, според
Коментари Харесай

Цветната диета: как да се храним здравословно с цветовете на дъгата

Диетата на дъгата е въодушевена от здравословното хранене наклонност, съгласно която би трябвало да консумирате цветни плодове и зеленчуци в алено, оранжево, жълто, зелено, лилаво и бяло.

Повечето диети изискват да ядете по-малко и да страдате повече, като крайната цел е бърза и неустойчива загуба на тегло. Не и диетата на дъгата! Вместо да изключвате хранителни групи, тази позитивна за здравето диета желае да добавите повече цветове към избора си на храна.

„ Яжте дъгата “ е мантрата и всичко, което би трябвало да извършите, е да добавите повече цветни растителни храни към храната си.

Цветните храни, които нормално са плодове и зеленчуци, съдържат доста витамини и антиоксиданти, от които се нуждаем. Наред с поддържането на положително здраве, питателните субстанции в зеленчуците и плодовете работят дружно за предотвратяване от рак, сърдечни болести, загуба на зрението, хипертония и други болести. Увеличаването на плодовете и зеленчуците в диетата ви е чудесна стъпка към възстановяване на здравето ви.

Така че, вместо да забранявате въглехидратите, глутена, мазнините или месото, просто би трябвало да включите някои плодове и зеленчуци в седмичната си диета.

Можете да си запазите тази страница, с цел да употребявате елементарно правилото на цветовете, неависимо дали сте в супермаркета, в кухнята или на трапезата. С тази диета се привиква елементарно: за нула време ще влезете в ритъма ѝ.

Продължете в галерията, където сме описали другите типове цветни храни, изгодите им и премерно меню, което можете да употребявате.
 Диетата на дъгата: елементарно, просто, цветно и вкусно!  Диетата на дъгата: елементарно, просто, цветно и вкусно!  Диетата на дъгата: елементарно, просто, цветно и вкусно!  Диетата на дъгата: елементарно, просто, цветно и вкусно!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР