Диета съдържаща храни с ниско съдържание на мазнини и само

...
Диета съдържаща храни с ниско съдържание на мазнини и само
Коментари Харесай

Диета с ниско съдържание на мазнини и само 1700 калории

Диета съдържаща храни с ниско наличие на мазнини и единствено 1700 калории е задоволително решение за хора, които желаят да смъкват избрани килограми от тежестта си. Вие можете да задоволявате глада си и в това време да топите килограми.

Защо нискомазнинна диета с 1700 калории?

Яденето на по – малко количество калории е един от главните детайли при свалянето на килограми. Друга значима страна от този развой е правенето на извършения, само че множеството хора стартират като понижат употребяваните от тях калории. Половин кг мазнини е еквивалент на към 4 000 калории, които не биха могли да се изгорят с извършения или ежедневната интензивност на хората. Половината хора употребяват към 2 500 калории дневно. При нискомазнинната диета от 1700 калории, тези хора биха могли да губят по към половин кг на всеки пет дни.

Този метод на хранене е подобаващ и за хора, които страдат от проблеми с храносмилателния тракт, защото при приемането на прекомерно малко фибри, а за сметка на това огромното количество мазнини, се получават точно такива проблеми.

Опасностите при този вид диета

Въпреки че диетата включваща 1700 калории ще форсира действието по губенето на килограми от тежестта ви, изключително при тези, които към този момент са съумели да смъкват калориите най-малко до 2000, при нея се следят и някои не толкоз приятни процеси, свързани с неочакваното намаляне на количеството одобрявани калории, изключително при тази диета, която също включва и храни с ниско или никакво наличие на мазнини.

След редица изследвания и проучвания през 1970 година се оказва, че хора, които са се подложили на подобен вид диета страдат от сърдечна аритмия. През 1998 година няколко италиански учени са достигнали до извода, че диетата с прекалено намаляне на количеството мазнини и калории като цяло би могла да докара до появяването на камъни в жлъчния мехур. Следователно преди да се подложите на тази диета се консултирайте със експерт за вашето здравословно положение.

Храните, които се предлагат при нискомазнинната диета от 1700 калории

1700 калории са малко за един ден, само че са изцяло задоволително стига да умеем да сортираме храната, която консумираме. В половин ябълка се съдържат 45 калории и 6 грама фибри. Изяждането на една ябълка следобед е отлично решение с цел да ви поддържа сити до вечеря.

Изборът на нискокалорични храни в композиция със ниско наличие на мазнини, които би трябвало да са ненаситени е прелестно решение с цел да поддържате правилата на тази диета.

Свободни храни

 Диета с ниско наличие на мазнини и единствено 1700 калории

Консумирането на „ свободни храни ” е превъзходен метод с цел да се чувствате сити при нискокалорична диета. Можете да ядете колкото си желаете от тези храни, защото те нямат съвсем никакви калории или най-малко доста малко количество от тях.

- Пъпеш

- Броколи

- Зеле

- Домати

- Тиквички

- Марули

- Краставици

- Грейпфрут

- Целина

- Маслини

- Бамбукови стръкчета

- Аспержи

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР