Диего Симеоне коментира някои от най-актуалните теми преди предстоящия мач

...
Диего Симеоне коментира някои от най-актуалните теми преди предстоящия мач
Коментари Харесай

Чоло: Куман е в трудна ситуация, но е силен характер

Диего Симеоне разяснява някои от най-актуалните тематики преди идния мач сред неговият Атлетико Мадрид и Барселона. Чоло беше запитан за сътрудника си Роналд Куман, стила на Барселона и за три от звездите на „ дюшекчиите “ в предни позиции - Феликс, Суарес и Гризман.

“Със сигурност Куман е в неуместна обстановка, само че не съм аз този, който да дава оценки на Барселона. Много почитам Куман, той сподели темперамент и му искам всичко най-хубаво. Няма да разясня и техния преход, ние гледаме себе си. Аз в никакъв случай не съм се изправял против Барселона без Меси и на следващия ден ще забележим какво ще се случи при отсъствието му.

Дали ги отчислявам за купата? Винаги виждам съставите, а в техния има огромни играчи.. Представяме си толкоз доста неща и след това не знаем дали ще се случат. Стилът на Барселона постоянно е бил с доста подавания, преса и игра в противниковото поле, като това им е носило огромни триумфи. Не си представям друг тим. Виждам Луис Суарес със същия апетит и възторг, както постоянно. Ще се опитаме да му помогнем да означи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР