DICE и EA представиха ново видео към Battlefield 2042, в

...
DICE и EA представиха ново видео към Battlefield 2042, в
Коментари Харесай

Видео представя кадри от следващия сезон на Battlefield 2042

DICE и EA показаха ново видео към Battlefield 2042, в който се показва геймплей от четвъртия сезон на играта, който носи името Eleventh Hour.

Почитателите на играта може да чакат от идващия сезон спомагателни порции екшън, напълно нова карта, нов експерт, оръжия и транспортни средства. Season 4: Eleventh Hour излиза в последния месец на февруари – 28.02.2023.

Новата карта – Flashpoint, ще ви води към каменистите възвишения на Южна Африка, като акцент в нея ще е боят отблизо разстояние. Що се отнася до новия експерт, то името ѝ е Камило Бласко и главните ѝ умения са в разузнаването. Eleventh Hour включва, както гратис, по този начин и платено наличие, като последното е налично като част от батълпаса. Сред новите оръжия в сезона ще получите достъп до мощната Super 500 Shotgun Sidearm, щурмовата пушка RM68, леката AC9 SMG, бързострелната RPT-31 LMG, както и гранатомет с лепливи експлозиви във тип на SPH Explosive Launcher. Новото транспортно средство тук е CAV-Brawler – бронетранспортьор, екипиран с най-модерните отбрани и системи.

„ Класовата система също по този начин трансформира оборудването и снаряжението, което ще имат опцията да употребяват експертите, създавайки по-структурирани и разбираеми функции за играчите. В допълнение към това, играещите могат да чакат модифицирана версия на картата Discarded по-късно този сезон, включваща усъвършенствана видимост и бойни линии, по-голямо многообразие от места за прикритие, по-добри контролни постове, напълно нови зони по картата и още доста новости “, пишат DICE в прес-релийза по отношение на Eleventh Hour.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР