Диана Сарафова ще пропусне световната купа по скокове на батут,

...
Диана Сарафова ще пропусне световната купа по скокове на батут,
Коментари Харесай

Диана Сарафова пропуска световната купа по скокове на батут

Диана Сарафова ще пропусне международната купа по скокове на батут, която ще се организира събота и неделя в Двореца на културата и спорта във Варна поради травма.

„ Малко преди старта на международната купа Диана Сарафова получи болки в поясната област. Предприехме ограничения, направихме нужните проучвания. По препоръки на лекарите за нея беше по-добре да пропусне тази международна купа, с цел да се възвърне и да може да взе участие на международното състезание в Бирмингам “, заяви старши треньорът на националния тим Мариана Макулова.

Така в надпреварата, което ще носи точки за олимпийската класация страната ни ще бъде показана от четирима спортисти.

„ Ще разчитаме на познатите в международния хайлайф Мариян Михалев и Христина Пенева, които имат действителни шансове да завоюват точки,които са доста значими за извоюването на квота олимпийските игри в Париж. Другите ни двама състезатели са дебютанти при мъжете. Това са Максим Ангелов и Мартин Димитров ", разяснява тя.

Световната купа по скокове на батут ще се организира на 7 и 8 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна. В събота са квалификациите, а в неделя са полуфиналите и финалите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР