Диана Петкова, Йордан Янчев, Жанет Ангелова и Любомир Епитропов не

...
Диана Петкова, Йордан Янчев, Жанет Ангелова и Любомир Епитропов не
Коментари Харесай

Българите останаха извън полуфиналите в първия ден на Световното по плуване

Диана Петкова, Йордан Янчев, Жанет Ангелова и Любомир Епитропов не съумяха да намерят място в полуфиналите в откриващия ден на Световното състезание по плуване в Будапеща, Унгария.
С най-хубав резултат в сериите приключи Епитропов, който остана 21-ви на 100 метра бруст с резултат от 1:01.06 минути, което го остави на 36 стотни от място в топ 16, което щеше да му разреши да взе участие в полуфиналите довечера.

Жанет Ангелова пък сподели положително плуване в сериите на 400 метра свободен жанр при дамите, спирайки хронометрите на 4:20.55 минути. Това достижение ѝ отреди 25-та позиция в крайното класиране.

В същата дисциплинираност при мъжете Йордан Янчев се подреди 29-ти с 3:56.52 минути, а последната ни представителка в първия ден Диана Петкова остана 30-та в дисциплината 200 метра съчетано с резултат от 2:19.40 минути.

Полуфиналите и финалите в обособените дисциплини са довечера и макар че в тях няма да има българско присъединяване ще може да ги наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3. Прякото предаване стартира в 20.45 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР